Facebook Twitter
Portada > L’espai dels traductors > Resultats de la cerca

Resultats de la cerca

Maria Kall va néixer a Tallinn, Estònia, l’any 1976. És filòloga, traductora i professora. És llicenciada en filologia romànica per l’Institut d’Humanitats de la Universitat de Tallinn i màster en llengua i literatura hispàniques per la Universitat de Tartu. El seu interès per la cultura […]

Fragments
Nascuda al Pireu (1957), Maria Khatziemmanuïl es llicencià en història i arqueologia a la Universitat d’Atenes (1987), on uns anys més tard defensà el treball de llicenciatura sobre la recepció del teatre de Lope de Vega a Grècia (2004).

Fragments
Merilin Kotta (1982, Haapsalu, Estònia) és llicenciada en història per la Universitat de Tallin (2005) i màster en filologia romànica (llengua i literatura espanyoles) per la Universitat de Tartu (2007). Ha traduït del català a l’estonià la novel∙la La meitat de l’ànima de Carme Riera (2011).

Fragments
Dovilė Kuzminskaitė nasqué a Vilnius l’any 1990, en una Lituània que tot just s’havia declarat independent i que maldava per obrir-se al món occidental. Es va sentir atreta per la llengua castellana quan va adonar-se que li permetia accedir a un ampli ventall de cultures tant dins de l’Estat espanyol com a Llatinoamèrica.

Fragments
Isabel Banal: Allez, 2004, figures d'escaiola, mocadors de fer farcells, maletes i bosses de viatge.
Cercador de traductors
A-B-C-D - E-F-G - H - I
J - K - L - M - N - O - P - Q - R
S-T-U-V-W-X-Y-Z
Amb el suport de: