Facebook Twitter
Portada > L’espai dels traductors > Resultats de la cerca

Resultats de la cerca

Maria Antònia Oliver i Cabrer (Manacor, 1946) és una de les poques traductores al català que han aprofundit, encara que sigui esporàdicament, en la teoria de la traducció i que han plasmat els seus pensaments sobre paper. Coneixem a bastament el seu vessant literari com a novel·lista i narradora, […]

Fragments
Manel Ollé (Barcelona, 1962) és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona (1986) i doctorat en història per la Universitat Pompeu Fabra (1999). És professor titular en història i cultura de la Xina moderna i contemporània del Departament d’Humanitats de la UPF.

Fragments
Corina Oproae (Făgăraș, Transsilvània, Romania, 1973) es va llicenciar en filologies anglesa i hispànica per la Universitat Babeş-Bolyai de Cluj-Napoca. Resideix a Catalunya des de 1998.

Fragments
Veronica Orazi es va llicenciar i doctorar en Filologia Iberoromànica a la Universitat de Florència. Va ser becària de l’Accademia della Crusca i de l’Institu d’Estudis Catalans, del qual ara és membre corresponent (Secció Històrico-Arqueològica).

Fragments
Isabel Banal: Allez, 2004, figures d'escaiola, mocadors de fer farcells, maletes i bosses de viatge.
Cercador de traductors
A-B-C-D - E-F-G - H - I
J - K - L - M - N - O - P - Q - R
S-T-U-V-W-X-Y-Z
Amb el suport de: