Facebook Twitter

Llibres de Virginia Woolf

Primeres edicions de l’obra original de Virginia Woolf


The Voyage Out. London: Duckworth & Co., 1915

Night and Day. London: Duckworth & Co., 1919

Jacob's Room. Richmond: L & V. Woolf, 1922

Mrs. Dalloway. London: L & V. Woolf, 1925

To the Lighthouse. London: L & V. Woolf, 1927

Orlando: a biography. London: L & V. Woolf, 1928

The Waves. London: L & V. Woolf, 1931

The Years. London: Hogarth Press, 1937

Between the Acts. London: Hogarth Press, 1941



Monday or Tuesday. New York: Harcourt, Brace & Co., 1921

The Common Reader. New York: Harcourt, Brace & Co., 1925

A Room of One’s Own. L & V Woolf, 1929

On Being Ill. London: L & V Woolf, 1930

The Common Reader: Second Series. London: L & V Woolf, 1932

Flush. L & V Woolf, 1933

Three Guineas. New York: Harcourt, Brace & Co., 1938

Roger Fry: A Biography. London: The Hogarth Press, 1940

The Death of the Moth and Other Essays. London: Hogarth, 1942

A Haunted House and Other Short Stories. New York: Harcourt, Brace & Co., 1944

The Captain’s Death Bed and Other Essays. London: The Hogarth Press, 1950

Women and Writing. London: Women's Press, 1979

The London Scene. London: Hogarth, 1982

The Complete Shorter Fiction. London: The Hogarth Press, 1985



Freshwater. London: The Hogarth Press, 1979.


Bibliografia recopilada per Eva Caro

Virginia Woolf
Al far
Helena Valentí
Les ones
Maria Antònia Oliver
Mrs. Dalloway
C.A. Jordana
Maria Antònia Oliver
Una cambra pròpia
Helena Valentí
Cercador d’autors
A-B-C-D - E-F-G - H - I
J - K - L - M - N - O - P - Q - R
Amb el suport de: