Facebook Twitter
Portada > Literatura universal en català > Resultats de la cerca

Resultats de la cerca

Kostas Takhtsís (1927-1988) forma part de l’anomenada generació dels seixanta, al costat d’autors tan importants com ara Antonis Samarakis, Thanassis Valtinós o Vassilis Vassilikós. Autor de llibres de contes, de novel·les, de poesia, traductor al grec de poetes estrangers i adaptador dels gran […]
Consagrat plenament als contes i a les narracions breus des de l'exili, Zakaria Tàmer és actualment un dels narradors imprescindibles no només en les lletres àrabs, sinó també en la literatura universal.
Vishwanath Prasad Tiwari, nascut l'any 1940, és la veu del poble on va néixer, la veu del seu temps, la veu que sap dibuixar l’angoixa de l’ànima. Crític, assagista i poeta de renom en llengua hindi, ha perseverat a perfeccionar-se treballant la llengua, la literatura i les subtileses del pensament.
Soti Triandafílou, nascuda a Atenes el 1957, és una de les escriptores gregues actuals amb més projecció literària i amb una formació més cosmopolita i eclèctica. Els personatges de la seva extensa obra sovint ni són grecs ni viuen a Grècia, per això se l’ha definit com la menys grega dels escriptors grecs del moment.
En només quaranta-quatre anys de vida, Anton Pàvlovitx Txèkhov va escriure al voltant de mil relats de diversa llargària, més de quatre mil cartes i un grapat de peces teatrals. Anton Txèkhov és reconegut com un mestre absolut del relat i com un dramaturg revolucionari i encara vigent. Ha estat […]
Isabel Banal: Allez, 2004, figures d'escaiola, mocadors de fer farcells, maletes i bosses de viatge.
Cercador d’autors
A-B-C-D - E-F-G - H - I
J - K - L - M - N - O - P - Q - R
S-T-U-V-W-X-Y-Z
Amb el suport de: