Facebook Twitter
Portada > Literatura universal en català > Resultats de la cerca

Resultats de la cerca

Adam Zagajewski va néixer a Lvov (avui Ucraïna) l’any 1945. Poeta i assagista en llengua polonesa, és una de les veus més rellevants de la literatura contemporània. Les seves obres van ser prohibides a la Polònia comunista, de manera que durant els anys vuitanta i noranta publicava en edicions clandestines o bé a l’estranger.

Fragments
Alki Zei va néixer a Atenes, el 1925, on estudià filosofia i lletres i art dramàtic al Teatre Nacional de l’Odeó. Durant l’ocupació alemanya de Grècia (1941-1945) s’enrolà a la resistència; al final de la Guerra Civil que seguí, viatjà per Europa i s’establí definitivament a Moscou, […]

Fragments
Poeta i novel·lista en llengua berber, amazic, Salem Zenia va néixer el 26 de setembre de 1962 a Frèha (Tizi-Ouzou), a la coneguda regió algerina de la Cabília. Va cursar els primers estudis en una escola del seu poble natal i, després, fins al juny del 1980, a l’institut masculí d’Azazga. […]

Fragments
Monika Zgustova va néixer a Praga. En els anys vuitanta va fixar la seva residència a Barcelona. Col·labora freqüentment amb El País i La Vanguardia i amb diferents revistes culturals, espanyoles i estrangeres.

Fragments
Lilí Zografou (1929-1998) ha estat una de les escriptores més prolífiques, llegides i populars de la literatura grega. Amb més d’una trentena de llibres publicats, destaca no només com a novel·lista i autora teatral, sinó també com a assagista en camps tan diferents com ara la literatura, la política, la sociologia o la psicologia.
Isabel Banal: Allez, 2004, figures d'escaiola, mocadors de fer farcells, maletes i bosses de viatge.
Cercador d’autors
A-B-C-D - E-F-G - H - I
J - K - L - M - N - O - P - Q - R
S-T-U-V-W-X-Y-Z
Amb el suport de: