Facebook Twitter
Contacte con nosotros
Portada > Aviso legal

Aviso legal

El PEN CATALÀ és una entitat d’interès general de caràcter cultural sense ànim de lucre, que rep el suport d’organismes públics. La reproducció de les obres en aquesta pàgina web es fa amb finalitats divulgatives i d’investigació, emparada en l’article 37 de la Llei de Propietat Intel·lectual.

No es permet l’ús comercial del web ni la seva modificació.

EL PEN CATALÀ  no es responsabilitza de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de l’organisme, ni  tampoc no es fa responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

EL PEN CATALÀ  té en compte la legislació vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal i els compromisos de confidencialitat respecte d’aquestes. EL PEN CATALÀ  ha adoptat les mesures tècniques necessàries per mantenir el nivell de seguretat requerit, segons la naturalesa de les dades personals tractades i les circumstàncies del tractament.

Les dades personals recollides no seran cedides i només s’utilitzaran amb la finalitat corresponent. En cas contrari, sempre es demanarà el consentiment de l’usuari.

 Curiositat, 10 d’agost de 2007. Foto: Jordi Solé Marimon
Pónganse en contacto con el PEN Català
Edificio del Ateneu Barcelonés Carrer de la Canuda, 6, 5º piso - 08002 Barcelona
Teléfono: 933 183 298
pen@pencatala.cat
http://www.pencatala.cat

Secretaría
Horario: de lunes a jueves de 16 a 20 horas y viernes de 10 a 4 horas

Con el soporte de: