Facebook Twitter
Portada > Traduccions de la literatura catalana > poesia > Josep Carner > Enllaços sobre Josep Carner

Enllaços sobre Josep Carner

Alguns enllaços sobre Josep Carner:

 • Josep Carner a Corpus literari
  Web dividida en quatre apartats. El primer és una breu biografia de Josep Carner, seguida d’un apartat amb un resum concís de dos reculls d’articles de l’autor. A continuació, sota el títol «Documentació», trobem un recull d’articles publicats a diferents diaris i revistes literàries del país sobre la vida i l’obra de Josep Carner. Per últim, se’ns presenta un llistat amb una sèrie d’enllaços a les principals pàgines web dedicades a l’autor.

 • L’exili d’un mite: notes biogràfiques sobre Josep Carner a Bèlgica (1945-1970)
  Article dividit en sis subapartats al llarg dels quals s’explica la vida de Josep Carner a l’exili, les activitats culturals que va portar a terme i les obres que va escriure.

 • Josep Carner a Lletra
  Web de la Universitat Oberta de Catalunya que ofereix una biografia molt extensa sobre Josep Carner, al llarg de la qual es posen en context les seves obres principals i se’n fa un breu apunt. Així mateix, la pàgina ofereix enllaços molt diversos a pàgines que van des d’un dossier sobre els Fruits saborosos fins a una pàgina amb quatre cançons amb lletra de l’autor, passant per la transcripció de diversos poemes i fragments d’obres seves.

 • Web d’AELC sobre Josep Carner
  Web en la qual podem trobar la informació següent: per una banda, la biografia (en català, espanyol i anglès) de l’autor, juntament amb una llista molt completa de la seva obra i amb un apartat independent dedicat a la seva obra teatral. D’altra banda, podem consultar un llistat amb obres traduïdes per l’autor, seguit d’un altre amb la seva pròpia obra traduïda. Finalment, podem llegir el comentari a una obra i un últim apartat amb els premis rebuts per l’autor.

 • Àmplia selecció de poemes
  A part d’aquesta selecció també hi trobem una biografia de l’autor, un assaig sobre la seva poesia i un recull de poemes musicats. Finalment, hi trobem una antologia per a l’escola.

 • Recull de poemes de Carner traduïts a l’espanyol
Josep Carner
Cercador d’autors
A-B-C-D - E-F-G - H - I
J - K - L - M - N - O - P - Q - R
S-T-U-V-W-X-Y-Z
Traduccions de la literatura catalana
Podeu consultar més pàgines sobre la literatura catalana en traducció a:
Poesia
Amb el suport de: