Facebook Twitter
Portada > Traducciones de la literatura catalana > - > Montserrat Abelló > Enlaces sobre Montserrat Abelló

Enlaces sobre Montserrat Abelló

Alguns enllaços sobre Montserrat Abelló:

 • Lletra
  «Lletra», espai virtual de la literatura catalana promocionat per l’Institut Ramon Llull, la UOC i la Institució de les Lletres Catalanes. Dedica una pàgina molt completa a Montserrat Abelló en la qual podem trobar la bibliografia, selecció de textos, biografia, comentaris sobre l’autora, enllaços, propostes didàctiques i diferents espais multimèdia.

 • Qui és qui en lletres catalanes
  «Qui és qui» de la Generalitat de Catalunya, realitza un repàs dels aspectes més importants sobre la figura pública de Montserrat Abelló.

 • Associació d'Escriptors en Llengua Catalana
  El portal de l’AELC ens ofereix una visió completa i acurada de la figura de l’escriptora a través de la seva biografia, obra, premis literaris, entrevistes, i comentaris a la seva obra.

 • Traces
  “Traces”, la base de dades de llengua i literatura catalanes mostra tots els llibres i articles disponibles de Montserrat Abelló.

 • Enciclopèdia Catalana
  Grup enciclopèdia catalana dedica una entrada a la trajectòria literària de Montserrat Abelló

 • «Edu3.cat»
  «Edu3.cat» ofereix un vídeoreportatge a «veus literàries» sobre Montserrat Abelló.

 • The Barcelona Review
  Especial de la revista The Barcelona Review en el qual dediquen el 90è aniversari de Montserrat Abelló. Podem trobar-hi la biografia, la bibliografia, traduccions dels seus poemes, crítiques a la seva obra i les felicitacions d’autors destacats com Maria Barbal, Lluïsa Julià i Vinyet Panyella.

 • The Barcelona Review
  The Barcelona Review ens ofereix una selecció de poemes de l’escriptora traduïts a l’hebreu per Itai Ron.

 • Premis literaris de Tarragona
  El departament de Filologia Catalana de la URV i l’Area de cultura de l’ajuntament de Tarragona promocionen aquesta web en la qual la Lluïsa Julià dedica una pàgina molt completa a Montserrat Abelló amb motiu de la IV Trobada d’Escriptors de Tarragona.

 • Òmnium Cultural
  Òmnium Cultural ofereix un vídeo on Montserrat Abelló explica la seva visió de la poesia.

 • LLegeix B@rcelona
  Web dirigida per la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès, la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé i la Biblioteca Guinardó-Mercè Rodoreda. Dedicatòria a la Montserrat Abelló com a autora del mes de juliol del 2011.

 • Unesco
  Plataforma promocionada per la UNESCO en la qual ofereixen un gran ventall d’autors de poesia. Dedica una pàgina a la Montserrat Abelló amb els textos en versió original i traduïts al francès, l’anglès, el castellà i l’alemany. Inclou bibliografia, premis literaris, enllaços i una petita biografia.

 • «Poetàrium. Poesia catalana contemporània»
  «Poetàrium. Poesia catalana contemporània», és un portal que pertany a la web Llull Tv que té com a finalitat oferir una antologia de la poesia catalana contemporània basada en un DVD produït per l’Institut Ramon Llull. Dedica una pàgina a la Montserrat Abelló amb vídeos en els quals recita els seus poemes i en fa comentaris.

Montserrat González
Buscador de autores
A-B-C-D - E-F-G - H - I
J - K - L - M - N - O - P - Q - R
S-T-U-V-W-X-Y-Z
Traducciones de la literatura catalana
Pueden consultar más páginas sobre la literatura catalana en traducción en:
Con el soporte de: